Udvendig vask

null

Hvad tilbyder vi?

Med en regelmæssig udvendig bilvask sørger du for, at din bil altid ser splinterny ud. Den almindelige udvendige vask, som også følger med i basispakken, indeholder at vi håndvasker hele bilen samt dens dørfalser. Derudover renser vi bilens fælge, pudser vinduer og spejle, og fjerner eventuelle indtørrede insekter. Til sidst aftørrer vi bilen.

Hvis du vælger at opgradere til krystalpakken eller diamantpakken, tilføjes der ekstra ydelser til den udvendige vask. I krystalpakken får du fjernelse af tjære og asfalt, dæk-shine, NANO voks samt en opfriskning af plast/krom. I diamantpakken får du alle førnævnte ydelser samt en NANO-polering af bilens fælge.

Vi tilbyder også ekstra enkeltstående ydelser, hvis en af vores pakker indeholder mere end du behøver, eller hvis de ikke dækker dit behov. Her kan du få en rensning af motoren, fjernelse af tjære og asfalt, fælgerens, og NANO-forsegling af fælge.

Indvendig vask

null

Hvad tilbyder vi?

Med en indvendig bilvask får du et mere behageligt indeklima, når du kører rundt i din bil. Den almindelige indvendige vask, som også følger med i basispakken, indeholder støvsugning af gulv, sæder og bagagerum, damprens af måtter (ét sæt), pudsning af vinduer og spejle, vinylpleje, tømning og vask af askebæger samt en valgfri duft.

Hvis du vælger enten krystalpakken eller diamantpakken, tilføjes der ekstra ydelser til den indvendige vask. Pedalvask fås i begge disse pakker, og herudover får du med diamantpakken sæderens/læderpleje og damprens af kabinen.

Du har også muligheden for at købe ekstra ydelser til den indvendige vask, uden at skulle købe en af vores pakker. Her tilbyder vi dybderens af stofsæder og rensning og behandling af lædersæder.